Régi,új lakó

       
           
             Sziasztok! Sajnálom de tegnap nem tudtam kirakni a fejezetet így ma sor kerül
             rá.Kérlek nézzétek el nekem a fejezet hosszúságát.Tudom nagyon rövid de nem
             nagyon volt időm írni a héten.A szombati részeket megpróbálom betartani
             bár az is lehet hogy,még pár hétig csak kéthetente tudok majd részt hozni sajnálom.
             UI:A szereplők oldal bővült.

A nyári nap sugarai lágyan cirolgatták az arcomat.Szememet kinyitottam és körülnéztem a szobába.Jason mellettem ült és az arcát a tenyerébe temette.A számat kinyitottam de azon nem jött ki egy hang se.Az ajtó kinyitódott mire a feje meg emelkedett a tekintetével pedig az ajtót mustrálta.Egy vörös hajú lány dugta be a fejét,majd mikor meglátta Jasont hatalmas vigyor terült el az arcán.Bezárta maga után az ajtót és egyenesen Jason felé vette az irányt,amikor odaért egy puszit nyomott a szájára(!!!) az ujjait pedig az övére fűzte.
-Nem vagy éhes? -Súgta oda a fiúnak.-Én főztem -Tette hozzá vigyorogva.
-Akkor nem kérek -nevette el magát Jason.
-Gonosz vagy! -Jelentette ki a lány,majd játékosan mellkason csapta Jason-t.
-Inkább készülődj mindjárt küldetésre mész -Puszilta homlokon.A csaj az ÉN szekrényem felé közeledett,majd egy halom ruhával valamint fegyverekkel a fürdőm vette célba.
-Ez meg ki volt? -Undorodva néztem a lány után később pedig Jason felé fordultam.
-Végre felébredtél! Neked van fogalmad arról hogy mennyire aggódtunk érted? Azt hittük meghaltál sőt meg is haltál,láttam.
-Ne térj el a témától! -Ráztam a fejem.
-Ő Holly a...barátnőm -Elkerekedtek a szemeim és egy nagyot nyeltem.Próbáltam ellenállni a kényszernek miszerint Holly után rohanjak és széttépjem őt azzal a mondattal hogy Jason az enyém! Jó mondjuk ez nem kicsit nézne ki hülyén.
-És mit keres a szobámban? -Törtem ki hisztérikusan.
-Már bocsánat de te halott vagy vagyis voltál,ő pedig átköltözött ebbe az intézetbe és megkapta a szobád.
-De akkor is.Ez a enyém! -Mutattam körbe.-Mind! -Néztem rá dühösen mintha mindenről ő tehetne.
-Te féltékeny vagy? -Emelkedett meg a szemöldöke a vitánk pedig egyre inkább hangosabb kezdett lenni.
-Rá? -Nevettem föl.
-Figyelj Alexis most semmi kedvem a féltékenységi jelenetedhez,inkább hozok valami enni -Állt fel,majd kisétált az ajtón.
-Lecseréltek -Súgtam magam elé üreges tekintettel
-Szia Holly vagyok.Örülök hogy megismerhetlek,tudod sokat meséltek rólad -Nyújtotta felém a kezét.
Tekintetemet többször is végigfuttattam rajta.Pontosan az a lány akit mindenki szeret mert ő "cuki".Sokáig hezitáltam majd végül megráztam a kezét.
-Alexis.
-Nem tudod hogy Jason merre van?Előbb még itt ült -Mutatott a fotelre.Kíváncsian a tárgy felé néztem.
-Sajnálom de nem -Konyult le a szám.
-Azért kösz.De már megyek is,nem zavarlak.Még pár napig Jason-nél alszok hogy ki tudd pihenni magad aztán majd Kyle kitalál valamit -Nyúlt a kilincs után.
-Várj!-Kiabáltam utána -Engem nem zavar ha itt alszol.Amúgy az ilyen dolgokat nem Ryan-nek kell rendeznie? -Vontam fel a szemöldököm.
-Hát nem tudod? Ryan-t felváltotta a fia.Ryan most már a  konzul -Indult meg az ajtó irányába.-Jó pihenést -Nézett vissza majd becsukta a nyílászárót.
Lerúgtam magamról a takarót és a szekrényem felé robogtam.A ruháim amik oda bent voltak az alsó polcra voltak dobálva és némelyik darab hiányzott is.Idegesen üvöltöttem a levegőbe és nem sok híja volt hogy megverjem Holly-t egyszerűen nem bírtam tovább,idejön Ő és mindent megváltoztat körülöttem.Jó nem mintha magaménak titulálnám Jason-t hisz ő egy felnőtt ember saját döntésekkel de akkor is.Gyors kikaptam a szekrényből egy ruhát majd felkaptam magamra.Utolsó simításként felkontyoltam a hajam.
                                             
                                                                            ***
Végigrobogtam a folyosón és a kilincs után nyúltam mikor beszélgetés zaja ütötte meg a fülem.Kíváncsian pillantottam át a mellettem lévő folyosóra.
-Alexis semmit nem jelent nekem -Rázta a fejét Jason.-Ő csak egy lány a sok közül.Számomra csak te létezel -Jason közelebb húzta magához Holly-t,majd egy csókot lehelt ajkaira.
-És szeretlek -Súgta oda neki két csók között.
-Hiszek neked -Holly bólintott egy aprót és magához ölelte a fiút.Jason rögtön körülölelte Holly-t és egy puszit nyomott a lány feje búbjára.
Amilyen gyorsan csak tudtam eljöttem a helyszínről és visszafojtottam a bennem előtörő düht.


3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ez a rész is nagyon tetszett, mint az összes többi :D Hogy teheti ezt Jason? Nem rég még azt mondogatta, hogy mennyire szereti Alexis-t, most meg csak egy csaj a sok közül?? Hát sírok. Remélem meg változik a véleménye
    Puszi :*
    Hatalmas rajongód

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Jason még sok meglepetést fog hozni az évad során azt garantálhatom.Viszont azt hogy meg-e fog változni a véleménye/érzései arra majd csak a részek során fogtok rájönni.

    VálaszTörlés