Akták


Sziasztok!Végre meg tudtam írni nektek a részt nagyon sajnálom a majdnem 1 hónapnyi kimaradást de mostanában egyfolytában jöttek a témazárók és nem igazán volt időm a tanuláson kívül mást is csinálni per pillanat még most is van hátra egy-két dolgozat amikre fel kell készülnöm így nem tudom hogy mikor várható a következő rész de megpróbálom még évzáró előtt hozni bár nem ígérhetek semmit.Jó olvasást a részhez visszajelzéseket várom! 

Ismerős képek villantak be miközben a kőfalat néztem amit itt-ott piros folyadék borított be.Óvatosan vezettem a piros lé felé a kezem ami immár az ujjhegyem is beszínezte, ezzel rögtön tudtam hogy még friss lehet.Orrom elé emeltem az ujjam és azon nyomban megcsapott a fémes vér szaga.Riadtan léptem hátra egyet, majd megfordultam a tengelyem körül és futásnak iramodtam volna ha nem egy nálam háromszor nagyobb, nyálcsorgató szörnyeteg várt volna rám.Borzasztó sikoltozásba kezdtem mire ő csapkodni kezdett az összes végtagjával ezzel beleértve a tüskés farkát is amivel többször is megütött.Az ütésektől szerzet sebhelyekből azonnal szivárogni kezdett a vér, emellett pedig szörnyen égetett is.Egyik kezemet a sebre szorítottam míg a másikkal előkaptam egy szeráfpengét és lecsaptam vele.A démon jelenlétéről már csak a hatalmas tócsában összegyűlő váladék árulkodott ami most újramozogni kezdett, majd szépen lassan egymásra rakódtak.Futni kezdtem de mintha valami gátolta volna azt.A lábaim elnehezedtek és alig bírtam vele tovább menni.Tehetetlenül hullottam a földre és csapkodni kezdtem azt, amitől a kezemből is folyni kezdett a meleg vér.A démonnak nem kellett sok idő szinte rögtön útólért, majd követte őt a többi bestia is.Az ajkamba haraptam és lesütöttem a szemem.Nem kellett tovább gondolkodnom rögtön eszembe jutott hogy hol vagyok...a pokolban.
- Alexis - Sziszegte az egyik szörnyeteg és éreztem hogy a hegyes körmét a nyakamtól kezdve a könyökömig végighúzza ami égető fájdalmat hagyott maga után.Kifújtam a bent tartott levegőt és óvatosan kinyitottam a szemem.Egyre több démon érintését éreztem magamon amitől még inkább félni kezdtem.Nem tehettem semmit, csak halkan tűrtem a szörnyetegek karmolászásait, amik egyre beljebb kezdtek hatolni.



- Alexis - Simogatta meg valaki a karomat.Nyöszörögve a fejemre húztam a takaróm és próbáltam vissza aludni.
- Nem gondolod hogy fel kéne kelni? - Próbálkozott újra a "szobatársam" bár a mondanivalóját elengedtem a fülem mellett.
- Alexis tizenegy óra - Rázta meg a vállam.Idegesen lerántottam magamról a takarót és a fürdőszoba felé vettem az irányt.Bent magamra zártam az ajtót és elvégeztem a reggeli teendőimet.Mire kijöttem az éjjeli szekrényemen friss csokis süti és tej várt Holly-t viszont már nem találtam sehol.Mivel nem voltam éhes ott hagytam a sütit és elindultam a könyvtár felé.Amióta vissza jöttem a pokolból rémálmok gyötörnek emellett pedig a kérdés is gyötör miszerint hogyan kerülhettem arra a helyre és hogyan tértem vissza az életbe hiszen kétszer is meghaltam ha úgy vesszük.
A gondolataimból Holly eltéveszthetetlen hangja rántott vissza.
- Lexi - Üvöltötte utánam és hallottam hogy egyre közelebb kerül hozzám.
- Igen? -Fordultam hátra egy sóhaj kíséretében.
- Gondoltam egy kicsit jobban megismerhetnénk egymást ha már így összekerültünk - Kezdett el magyarázni.
- Nekem most dolgom van de ha gondolod később majd leülhetünk cseverészni - Vigyorodtam rá kedvesen és már készültem is otthagyni őt.
- Van egy kis időm akár segíthetnék is - Kiáltott utánam még mielőtt elmehettem volna.Megforgattam a szemem.Miért kell ennek mindenhol ott lennie?
- Gyere - Nyögtem ki fájdalmasan, mire ő rögtön követni kezdett.
- És tulajdonképpen miben is kell segítenem? -Nézett rám kíváncsian.
- Keresek valamit a pokolról -Vetettem rá egy pillantást én is.Az egekbe szökött a szemöldöke.
- A pokolról? - Kérdezett rá hátha rosszul hallotta volna. - És miért is érdeklődsz te a pokol után?
- Mert onnan jöttem - Jelent meg az arcomon egy önelégült mosoly a tekintette láttán.Az álla a padlót súrolta a szemei pedig elkerekedtek ami engem büszkeséggel töltött fel.
- Az képtelenség - Rázta a fejét.
- Pedig igaz -Rántottam meg a vállamat egy félmosoly kíséretében és belöktem a könyvtár ajtaját.Az új könyvek illata rögtön megcsapta az orrom ahogy átléptem a küszöböt.Rögtön bogarászni kezdtem a régi iratok között de semmit olyan dolgot nem találtam köztük ami érdekes lehetne a számomra így áttértem egy másik fiókhoz.
- Az Kyle tulajdonai csak ő nyúlhat hozzájuk - Jött oda hozzám és becsapta a fiókot.
- És mi van akkor ha ezekben találok valamit ami kapcsolódna a dologhoz? -Mutattam az iratok felé.
- Sajnálom de törvény - Szemeiből rögtön kiszúrtam hogy fél így inkább hagytam az egészet és átmentem egy másik polchoz amin immár könyvek voltak elhelyezve.Ujjaimat végigfuttattam a régi, poros gerinceken, majd egy nekem szimpatikusat levettem onnan.A fekete borító közepébe egy aranyban pompázó angyal rúna volt vésve.Leültem vele a legközelebb lévő asztalhoz és óvatosan kinyitottam az első lapnál.Holly átszelte a helyiséget és leült a mellettem lévő székbe.Szememet végigfuttattam a tartalomjegyzéken, majd végül kinyitottam a démonok címkénél.A régi betűk szinte olvashatatlanok voltak így jóformán semmire se jutottam.Összecsaptam a könyvet arcomat pedig a tenyerembe temettem.
- Sajnálom hogy nem találtunk semmit - Simított végig a karomon majd felállt a székről és visszatette a könyvet a helyére.Míg ő a többi kötettel babrált én észrevétlenül végignéztem az iratokat amiket nem lehetett volna.
- Jason White, Nicole Turner, Holly Gilbert, Zack Lewis , Alexis Moon - Olvastam fel magamba az iratokon szereplő neveket.Kíváncsian pillantottam a hátam mögött lévő Holly-ra aki még mindig a kötetek között keresett valamit.Gyorsan a pólóm alá dugtam az aktákat és indultam kifele az ajtón de egy viszonylag erősnek mondható kar visszarántott.
- Mégis mit csinálsz? -Nézett végig rajtam.Döbbenten néztem rá és próbáltam valami sztorit kitalálni amit akár el is hisz.
- Éhes lettem szóval eszek valamit - Jelentettem ki, majd kirántottam a kezemet a szorításából.Erre a mozdulatomra Jason aktája a földön landolt.A reflexem soha nem volt a legjobb így sajnos Holly hamarabb felvette mint ahogy én gondoltam volna rá.
- Ez meg mi? És miért van nálad? -Mutatta felém az aktákat.Szemei szinte szikrákat szórtak a dühtől.
- Nem tudom pont ezért szeretném meg nézni ha engednéd - Kaptam az iratok után de ő maga mögé dugta.
- És mégis mi jogod van megnézni az ÉN barátom aktáját? - Akadt ki teljesen.
- Igen a te barátod -Kezdtem bele a mondandómba higgadtan - Mégis előbb ismert engem mint téged azért töltötte velem az éjszakáit, csókolt meg és mondta azt hogy szeret mert biztosan jobban szeret téged - Köptem felé a szavakat mire a tenyere az arcomon csattant.Kezemet az égetett ponthoz érintettem. Nekem több se kelet elkaptam a hosszú vörös haját és cibálni kezdtem mire a többi akta is kiesett bár ez engem annyira most nem izgatott.A kezével kapálózásba kezdett az ujjai pedig végigszántották az arcom.Lábammal a sípcsontjába rúgtam amitől ő elterült a földön és fájdalmában nyögött egyet.Éreztem hogy az arcomon végigfolyik a vér amit gyorsan le is töröltem.Az aktát felkaptam mellőle és visszafordultam az ajtóhoz ahol Jason sétált be és egyenesen a földön fekvő Holly-hoz futott.Teljesen ledöbbenve álltam ott mint akit a földhöz ragasztottak volna.
- Miért kell mindenkit bántanod? -Üvöltötte a szemembe.
Hiába nyitottam szóra a számat azon egy hang se jött ki.Felültette Holly-t, majd hirtelen az ölébe kapta és elindult vele az ajtó felé.
- Végül senkid se fog maradni -Rázta a fejét csalódottan és a lábával berúgta az ajtót.Nyeltem egy nagyot ezután pedig egy hatalmasat ütöttem a falba.Legszívesebben kifutottam volna a világból hátrahagyva mindent és mindenkit de sajnos nem tehetem meg. Ehhez foghatót még sohase éreztem teljesen egyedül voltam és emellett pedig tudtam hogy most már most senkim se maradt.Összeszedtem az iratokat és mivel úgy gondoltam hogy ezek után Jason már nem fogja a szobámba vinni Holly-t ezért bevettem azt a helyiséget célpontnak.A folyosó teljesen sötét volt és egy lélek se járt kinn rajtam kívül.Bekanyarodtam a szobámhoz vezető folyosóra, majd a hasam teljesen összeugrott a félelemtől az ajtóm mellett egy hatalmas fekete árnyék állt és a zárt bütykölte.A zsebemből előkaptam egy szeráf pengét és a fal mellett haladva közelítettem meg az alakot. Mikor elég közel voltam az alakhoz támadásba lendültem de az elkapta a karom és a kezét a számra tapasztotta.A meglepetéstől kiejtettem a kezembe lévő fegyvert és az hatalmas csörömpölés kíséretében a földre esett.A srác szépen lassan levette a számról a kezét.
-Miért taszítasz el magadtól mindenkit? -Suttogta a rekedtes hangján.Éreztem a közelségét és a lehelete csikizte a bőröm.
- Csak mert -Válaszoltam hisztérikusan és rángatózni kezdtem.
- Nem hagylak elmenni -Rázta a fejét és a szemembe nézett. - Többször már nem  - Rázta a fejét hangja pedig sokkal lágyabb és védelmezőbb volt mint bármi máskor.Egyre inkább közelített,majd egész közel az arcomhoz megállt várva hogy mit szólok a dologhoz.
- De hisz neked van barátnőd nem emlékszel? -Vágtam hozzá a szavakat vigyorogva, majd ellöktem magamtól és bementem a szobába.








2 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy megtaláltam a blogodat,mert nagyon érdekesnek tűnik.Remélem nem haragszol ha elmondom neked a véleményem.Először is az 1.évadról úgy gondolom,hogy több idő kellett volna . Számomra túl gyorsan következett be mind.Volt olyan rész a fejezetben amikor E/1-ből átváltottál E/3-ba és így összezavartál engem. Nos a 2.évadhoz is azt mondom,hogy adj időt .Boncolgass és ne hirtelen történjen minden. Amúgy nagyon tetszik.Kíváncsivá tettél azzal,hogy hogyan jutott a Pokolba Alexis és alig várom,hogy meglássam ,hogy mi lesz Jason-nal és Alexis-sel.Ne siesd el,mert remek sztori . A rész is nagyon jó lett. Tetszett,hogy Alexis nem hagyta magát és helybenhagyta Holly-t.Előre is elnézést,ha megsértettelek.Siess a következő résszel. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Dehogy haragszom sőt örülök is hogy elmondtad és annak is hogy tetszik a történet.Az 1.évad tényleg rövid volt de így jöttek ki a részek viszont úgy tervezem hogy a 2.évad már sokkal jobb lesz és több bonyodalmat is terveztem bár ezt még meglátom. A jason és Alexis páros :D erről inkább csak annyit mondok hogy nem lesz egyszerű eset.Megpróbálom hamar hozni a kövi részt bár még csak egy mondat van belőle ugyanis nincs mostanába valami sok időm hisz nálunk még mindig témazárók/dolgozatok vannak az utolsó két hétben is de igyekszek vele ahogy tudok :/

    VálaszTörlés