Szobatársak


Sziasztok! Mivel ez a rész nagyon nagyon rövid lett ezért gondoltam hamarabb hozom nektek a frisset.Próbálom szombatra megírni a részt ami jóval hosszabb lesz.Alexis-Jason fanok figyelem!!! Az elkövetkezendő pár rész tele lesz velük.Ez a fejezet rögtön a cirkusz után van.

  / Cirkusz után /

Kyle félve slattyogott be a porig égett intézetbe hogy felmérje a károkat.A tömegbe vegyültem és próbáltam nem odafigyelni a rosszalló pillantásokra és pusmogásokra amiket nekem szántak.Ideges voltam legfőképp magamra amiért hagytam hogy elvigye tőlem egy idegen az aktákat és mert abszolút nem vagyok erős hiába jártam be a poklot ugyanolyan gyenge és sebezhető maradtam.
- Gyere Alexis - Ragadta meg a  vállamat Jason és kifele kezdett húzni az emberáradatból.
- Neked mégis mi bajod van? -Förmedtem rá és lerángattam a kezét a vállamról.Szemöldöke megemelkedett, majd egy gúnyos mosolyra húzva a száját a mutatóujjával a mellkasához bökött.
- Nekem? Alexis, én nem tudom min mehettél keresztül vagy hogy mi a fene ütött beléd, de akárhányszor próbálok meg veled beszélni vagy épp kihúzni téged a bajból te valamilyen módon mindig belém kötsz pedig segíteni szeretnék rajtad - Üvöltötte a képembe mire valamennyi ember felénk fordult.
- Segíteni? - Nevettem fel és idegesen a hajamba túrtam, majd kicsit nagyobb hangnembe elkezdtem a mondandóm. - Szóval számodra az a segítség hogy a volt barátnődet aki nem mellesleg most jött vissza a pokolból még jobban a földbe döngöld azzal hogy a szeme láttára adod tudatára hogy neked igenis új barátnőd van engem pedig eldobtál? -Tártam szét a kezemet.
- Szóval innen fúj a szél - Vigyorodott el. - Féltékeny vagy Holly-ra - Rakta keresztbe a kezét, majd a földet kezdte bámulni. Szépen lassan végigvezette rajtam a tekintetét, majd megállapodott az arcomon. - Mellesleg soha a büdös életbe nem voltál a barátnőm és nem is leszel - Köpte a szemembe a szavakat.
- Menny a francba! - Visítottam, majd hiába próbáltam magam kontrollálni nem sikerült.A földre terítettem Jasont és ököllel püfölni kezdtem.Az orrából ömlött a vér a szája pedig fel volt szakadva ő mégse védte magát. így nem igazán volt egyenlő az állás szóval leszálltam róla és ott hagytam a földön fetrengeni. Holly rögtön odaszaladt és felsegítette őt a földről majd rosszallóan végigmérte rajtam a tekintetét.
- Legközelebb talán jobban vigyázz a barátodra - Rántottam meg a vállam. Kyle megjelent a lépcsőn így előre siettem és megpróbáltam az összes figyelmemet rá szenteli.
- Ha lehet kérnék egy kis figyelmet! -Kezdett bele a mondandójába - A szobák lakhatatlanná váltak és semmi nem maradt a cuccokból így kénytelenek vagyunk átköltözni a menedékbe.Mivel nem vagyunk annyian hogy mindenki külön szobát kapjon ezért párosával néhányakat pedig csoportosával kellett hogy szétosszalak titeket.Azt hogy ki kivel,kikkel kerül egy szobába azt ezen a papíron megnézhetitek amit erre az oszlopra ráragasztok.Fiú-fiúval lány pedig lánnyal van szóval így megpróbáltam elkerülni a kellemetlenségeket.Végül pedig megkérnélek titeket hogy szépen nyugodtan és lehetőleg három főnként nézzétek meg a papírt.
mivel elől voltam az elsők között mentem oda a laphoz és futottam végig a sorokat. Alexis-Jason hiába olvasgattam újra nevemet változott semmi. Dühösen csámpáztam oda szeretett bátyámhoz és szikrákat szórva pásztáztam őt.
- Lány lánnyal mi?
- Nyugodj már le nem tudtam máshogy megoldani amúgy meg tudtommal szereted őt nem?
- De, nagyon szeretem - Jegyeztem meg gúnyos hanggal.Nagyot nyelve néztem az összevert fiúra és még mindig borzasztó dühös voltam rá.

5 megjegyzés:

  1. Aww..*.* Várom, hogy mi lesz ebből. ^^
    Siess a kövivel. :)
    Puszi: hűséges olvasód :*

    VálaszTörlés
  2. Aww..*.* Várom, hogy mi lesz ebből. ^^
    Siess a kövivel. :)
    Puszi: hűséges olvasód :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszik :) hááát nem igazán mondanák semmit de mostantól egy darabig Alexis-jason részek jönnek :)

      Törlés
  3. Jó rész lett . Kár hogy Jason ilyen beképzelt. Nem értem,hogy miért mond ilyeneket Alexis-nek .. azt se tudja,hogy mi történt vele vagy hogy hova tűnt...Remélem hogy a szobatársaknál egy kicsit közelebbi kapcsolatba kerülnek az ez idő alatt. Siess a következővel:)

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)
    Örülök hogy tetszett a rész és garantálom hogy az elkövetkezendő részekbe azért szorosabb kapcsolatba lesznek egymással.A következő részt nem tudom hogy mikor fogom kitenni mert mint kiderült ma este, két napig szinte nem is leszek itthon így nem nagyon hiszem hogy szombaton fenn lesz az új rész sajnálom. De még ma azonnal írni fogok az eddig megírtakhoz ezzel is több esélyt adva a "szokásos" szombati résznek.

    VálaszTörlés